PALVELUT

MOTIS-SHOW

MotoriikkaMiikka viihdyttää yleisöään kuvittamalla kehollaan suomalaisia klassikkobiisien sanoja, keinoinaan pantomiimi, tanssi, välineteatteri ja toisinaan jopa akrobatia. Äärimmäiset sanalliset oivallukset, hulvaton komiikka, lavasäteily sekä pikkutarkka kehonhallinta “robottiliikkeineen” tuovat toivottua eloa tapahtumaanne. 
Esitysten kesto n. 5-15 min.

JUONTAJA

Reipas, energinen ja sanavalmis nuorukainen ottaa yleisönsä haltuun tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Jos et kaipaa pönöttävää tapahtuman läpiviejää, vaan raikasta ja katseenkääntävää otetta, niin ota yhteyttä, leivotaan tilaisuuteenne hyvä juonto!

HYVÄNOLONPIALAISET

Istuminen on nykyajan tupakointia, jäykkyys luovuuden piilopaikka. Onko tämä jo tiedostettu jo teidän seuraavassa seminaarissanne? MotoriikkaMiikan Hyvänolonpialaisilla luodaan iloa, eloa ja vapautunutta ilmapiiriä seminaariin, Kick offiin jne. Hauskojen ja helppojen omalla paikallaan tehtävistä fyysis-sanallisten hassutteluiden kautta seminaaristanne saadaan entistä ikimuistoisempi!

KEHOLLINEN HASSUTTELU

Keho on hienoin instrumentti, jonka koskaan tulemme omistamaan! Ottakaa tapahtumaanne erilainen työpaja ja heittäytykää pantomiimin keinoin hauskalle mielikuvitusmatkalle, jossa helppojen harjoitteiden kautta heittäydytään liikkumaan jopa hieman salaa.

KUOKKAVIERAS

Eikö esitysnumero oikein tunnu mahtuvan päivään? Tässä kohtaa soluttautuja astuu tilaan! Kuokkavieras on tragi-koominen hahmo, jonka toilailuita on hauska seurata alkuruokaa odotellessa. Naisille miimisen ruusun saaminen tai ”tyypin” saattelu narikkaan tuovat herkästi hymyn suupieliin ja on hauska katsella, kuinka ”toi tyyppi” eläytyy taustamusiikin vietäväksi hassuine tanssiliikkeineen. Kuokkavieras ei puhu, mikä jättää hänet sopivan etäiseksi, mutta helposti lähestyttäväksi.

PYÖRÄAKRO-BATAATTI

Miikka tunnetaan myös luovista pyöräilytyöpajoistaan, ja on vieraillut kymmenissä ala- ja yläkouluissa innostaen tuhansia oppilaita ja opettajia monipuoliseen pyörän käyttöön niin oppi- kuin välitunneilla. Miikka myös valmentaa ja pitää maastopyöräilyyn suunnattuja kursseja ja yksityistunteja.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close